Praktisk information

Da vi ofte får mange spørgsmål omkring hvordan man kan blive beboer og hvad vi kan tilbyde på Provstegaardshjemmet, har vi samlet nogle oplysninger i Informationsfolderen. Læs den her!
 
OBS hvis kommunen fremsender Provstegaardshjemmet visitationspapirerne skal man huske, at man selv skal tage telefonisk kontakt med Provstegaardshjemmet. Man kommer automatisk ikke på ventelisten. Se vores telefonnummer- og tider under fanen "Kontakt".

Hvis I synes at der mangler nogle oplysninger, eller hvis der noget I gerne vil have uddybet, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon 6316 9465 eller sende en mail til info@provstegaardshjemmet.dk.

TIL PERSONALET

Husk at se Charlottes mail fra den 14/1 "Test hver uge". Det ANBEFALES at man lader sig teste hver uge nu og den anbefaling vil jeg selvfølgelig selv leve op til og håber at I vil gøre det samme.

Der bliver re-vaccine d 19/1 i tidsrummet 12.00-15.30 for alle beboere, også de nye. De medarbejdere der blev vaccineret den 29/1- skal også re-vaccineres den 19/1. Husk at komme ind til dette hvis I har fri.

Jeg kan desværre endnu ikke sige hvornår resten af jer bliver vaccineret. Det forlyder er ikke noget om endnu. Så snart jeg ved det får I besked. 
 
  Kontakt    
  PROVSTEGAARDSHJEMMET
Elmelundsvej 8
DK-5200 Odense V

Telefon: 63 16 94 65

E-mail: info@provstegaardshjemmet.dk

Forstander: 
Rikke Folmer Mouritzen 

 

 www.psykoterapeut-odense.dk