Vores kunst

Kunst

Kunst og udsmykninger af vægge m.v. er en vigtig del af hverdagen på Provstegaardshjemmet, og vi har altid haft det mål, at vore lokaler skal fremstå på en rolig og inspirerende måde, som giver både hygge og ro, men som også samtidig altid kan være en uudtømmelig kilde til en god dialog. Huset bliver løbende moderniseret efter tidens forskrifter inden for viden omkring demens så vi også tilgodeser denne gruppe af beboeres særlige behov.

Vi har udsmykket en stor del af vore indvendige vægge med forskellige danske temaer og motiver.


På Provstegaardshjemmet

Det er en stor glæde at gå på opdagelse i “orangeriet” og se hvor smukt og enkelt en illusion kan skabes, og det er en fantastisk oplevelse at gå rundt på gangene og lade sig overvælde af alle de smukke danske motiver, der selv efter mange timers betragtning, stadig byder på nye oplevelser og nye samtaleemner.

I forbindelse med Provstegaardshjemmet’s 40 års jubilæum  valgte man at købe Keld Moseholms skulptur “Tre På Toppen”.

Kunststykket blev anskaffet for en arv som tidligere er tilfaldet hjemmet. Ove Jensen boede en årrække på hjemmet, og testamenterede et større beløb til hjemmet efter sin død. Nu kan vi med glæde mindes Ove hver gang vi går forbi den smukke skulptur i hallèn ved indgangen

Læs mere

Vores historie

Friplejehjemmet

Værdigrundlag

Boliger

Eget køkken

Det siger man om os

Aktiv hverdag

Vores kunst

Skudehavnen

Værdighedsrejseholdet

Frivillige

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.