Personaleforening

Personaleforeningen

På Provstegaardshjemmet er vi stolte af at have en aktiv og velfungerende personaleforening der gennem sine tiltag og arrangementer er med til at skabe fundamentet for et godt forhold kollegaer imellem. Som fast ansat er man automatisk medlem af personaleforeningen og kan benytte sig af personaleforeningen og deltage i de arrangementer der planlægges, ligesom der ofte er mulighed for at ægtefæller / familie kan deltage, hvilket igen er med til at øge fællesskabet.

Personaleforeningen styrker det sociale sammen hold og det psykiske arbejdsmiljø. Personale foreningen arrangerer hvert år mange forskellige aktiviteter, og forsøger at ramme bredt i interesser og smag. Det kan være biografture, teater, vinsmagning, madlavning i vores eget køkken, tur til Sprogø, faktisk er det kun fantasien der sætter grænser. Det er altid hyggeligt og gavnligt at se hinanden i en anden kontekst, og det styrker relationerne, ikke bare i afdelingerne men også på kryds og tværs i huset.

Personaleforeningen arrangerer blandt andet:

Som ansat på Provstegaardshjemmet kan vi derfor kun opfordre til at deltage aktivt i en aktiv forenings arbejde for at sikre personaleforeningens fortsatte succes.

Læs mere

Vores historie

Friplejehjemmet

Værdigrundlag

Boliger

Eget køkken

Det siger man om os

Aktiv hverdag

Vores kunst

Skudehavnen

Værdighedsrejseholdet

Frivillige

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.