Frivillige

Frivillige

På Provstegaardshjemmet er vi så heldige, at vi har et stort netværk af fantastiske frivillige.

De frivillige betyder rigtig meget for hverdagen og for det lille ekstra. De bidrager med det, som de syntes de kan få passet ind i deres hverdag og det betyder så meget for os og for beboerne.

De frivillige har forskellige tilknytninger til Provstegaardshjemmet. Nogen har arbejdet på Provstegaardshjemmet, andre har været pårørende eller venner af huset.

Det at have frivillige betyder at medarbejderne får lidt mere tid og frie hænder til at gøre andre ting, alt sammen noget der styrker vores kerne opgave, som er at passe beboerne så godt som muligt.

De frivillige bidrager alle til at bevare husets ånd og gode værdier, som bl.a. er gode relationer og fokus på det enkelte menneske. Som frivillig på Provstegaardshjemmet er man en del af huset og hverdagen, og indgår som en vigtig brik i livet på hjemmet. Selv små ting kan gøre en stor forskel for vores beboere.

Eksempler på frivilligt arbejde på Provstegaardshjemmet:

Medvirke ved Banko spil, deltage i mandeklub, nørkleklub, spiller petanque, køretur med vores bus, cykelture, gåture, socialt samvær og meget mere.

Har du lyst til at melde dig som frivillig på Provstegaardshjemmet skal du kontakte vores forstander Aino Elmegaard Larsen ikke for yderligere samtale.

Vi afholder i hvert fald en gang årligt et fælles arrangement for alle de frivillige hvor vi spiser sammen og hygger os. På den måde kan man også møde de andre frivillige i huset.

Læs mere

Vores historie

Friplejehjemmet

Værdigrundlag

Boliger

Eget køkken

Det siger man om os

Aktiv hverdag

Vores kunst

Skudehavnen

Værdighedsrejseholdet

Frivillige

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.