Værdighedsrejseholdet

Plejehjemmet

Januar 2013 blev Provstegaardshjemmet omdannet til et friplejehjem.

Man skal være visiteret for at bo på Provstegaardshjemmet. Det bliver man via visitationen i ens hjem kommune. Visitation til plejebolig har Provstegaardshjemmet ingen indflydelse på.

Når man er visiteret og ønsker en bolig på Provstegaardshjemmet skal man kontakte os med henblik på et møde med forstanderen. Til dette møde taler vi om den kommende beboer. Det er en samtale der tager ca. 1 times tid. Vi gør os umage med at lære den nye beboer at kende så vi kan tage vare på vores nye beboer på bedste vis.

Alt efter Corona situationen bliver man vist rundt i huset. Nogle gange er det muligt at se en bolig.

Fordi vi er fri plejehjem, bestemmer vi selv hvem der bliver tilbudt boliger. Når man er visiteret og vi har holdt møde, er man på venteliste. Ventelisten er ikke kronologisk. Vi har tre afdelinger som vi ønsker, skal være homogene og velfungerende. Derfor vil man få tilbudt plads efter forskellige kriterier.

Provstegaardshjemmets goder

Vore store lyse fællesrum danner en hyggelig ramme om en del af vore daglige aktiviteter og om vore større fællesarrangementer, og på de enkelte afdelinger er der også opholdsstuer og spisestuer. Vi har også aktiviteter der knytter sig til afdelingerne og også på kryds og tværs af huset. Venskaber kan godt opstå i den 3. alder og det er vores fornemmeste opgave at tilskynde et socialt liv hvis man ønsker det.

Centralt, midt imellem bygningerne har vi vor store dejlige lukkede have, som vi er meget stolte af, og som ikke mindst i sommerhalvåret danner rammerne om mange aktiviteter og hyggestunder.

Provstegaardshjemmet ligger tæt ved forretninger, og servicefaciliteter.

På Provstegaardshjemmet har vi eget køkken, vaskeri, frisør, fodterapeut, fysioterapeut og i vor egen lille ”købmandsbutik” er der mulighed for at gøre daglige småindkøb.

Hver uge kommer der desuden en grønthandler, hvor der er mulighed for at købe frugt, grønt og blomster.

Læs mere

Værdigrundlag

Boliger

Vores køkken

Personalet

Friplejehjemmet

Aktiv hverdag

Vores kunst

Vores historie

Skudhavnen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.