/ Vores kunst

Vores kunst

Kunst og udsmykninger af vægge m.v. er en vigtig del af hverdagen på Provstegaardshjemmet, og vi har altid haft det mål, at vore lokaler skal fremstå på en rolig og inpirerende måde, som giver både hygge og ro, men som også samtidig altid kan være en uudtømmelig kilde til en god dialog.

Gennem de senere år har vi således fået udsmykket en stor del af vore indvendige vægge med forskellige danske temaer og motiver.

Det er en stor glæde at gå på opdagelse i "orangeriet" og se hvor smukt og enkelt en illusion kan skabes, og det er en fantastisk oplevelse at gå rundt på gangene og lade sig overvælde af alle de smukke danske motiver, der selv efter mange timers betragtning, stadig byder på nye oplevelser og nye samtaleemner.

I forbindelse med vort 40 års jubilæum har vi købt Keld Moseholms skulptur "Tre På Toppen".

Pengene hertil er taget fra en lille del af Provstegaardshjemmets arv efter Ove Jensen, der i en årrække var beboer her på hjemmet, og som efter sin død efterlod os et større beløb. Nu kan vi med glæde mindes Ove hver gang vi går forbi den smukke skulptur i hall'en ved indgangen.
  Kontakt    
  PROVSTEGAARDSHJEMMET
Elmelundsvej 8
DK-5200 Odense V

Telefon: 63 16 94 65

E-mail: info@provstegaardshjemmet.dk

Forstander: 
Rikke Folmer Mouritzen 

 

 www.psykoterapeut-odense.dk