/ Personale & job

Personale & job

ER du vores nye social- og sundhedsassistent/sygeplejerske/socialpædagog?
Vil du arbejde på et af Danmarks bedste plejehjem?

Har du hjertet på rette sted, er omsorgsfuld, nysgerrig og imødekommende, så er dette måske noget for dig.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, sygeplejerske eller socialpædagog i fast aftenvagt til plejen på afdeling A.

På afdeling A bor der 25 skønne beboere, som vi hver eneste dag, forsøger at give den bedst tænkelige tilværelse i deres 3. alder. Vores beboere har blandet somatisk sygdomsbillede og vi har også beboere med demens.

Det, vi søger hos en ny kollega, er, at du skal brænde for at arbejde med ældre mennesker. Du skal være omsorgsfuld, engageret og have begge ben på jorden. Du skal have en faglig nysgerrighed og kunne lidt at udvikle dig. Du har god energi, har flair for sygeplejen, det mellem menneskelige og relations arbejdet.

Man skal kunne lide at have mange bolde i luften og at følge arbejdsopgaver til dørs. Dagligdagen varierer meget og det sætter derfor krav til, at være omstillingsparat, at kunne tage initiativ og at kunne tænke i løsninger, fremfor begrænsninger. Det vil være en fordel at du har erfaring fra tidligere lignende stilling.

Vi arbejder med Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg som teoriramme, i vores tilgang til beboerne og til hinanden. Vi sætter pris på en god omgangstone, god humor og godt humør.

Provstegaardshjemmet er et friplejehjem med plads til 72 beboere fordelt på 3 afdelinger. Vi arbejder under et kristent værdig grundlag med de kristne grundværdier som hjørnesten i vores hverdag.

Kunne du tænkte dig at være en af vores nye kollegaer? Så hører vi gerne fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på 21 timer pr. uge til fast aftenvagt og der arbejdes med weekendvagt hver anden weekend i ulige uger. Normperioderne kører i et fast 16 ugers rul, så man kender sin arbejdsplan i god tid.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen skal afleveres en straffeattest og ansættel-sen vil være betinget af, at denne er tilfredsstillende.

Ansøgningsprocedure
Vi skal have din ansøgning og CV senest torsdag den 12. maj 2021.

Send din ansøgning og CV til info@provstegaardshjemmet.dk.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 20. maj 2021.

Har du ikke hørt fra os senest den 4. juni 2021, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

Mere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander Rikke Mouritzen på telefon 6316 9467 eller maile til info@provstegaardshjemmet.dk.

Du kan også finde yderligere oplysninger om Provstegaardshjemmet på http://www.provstegaardshjemmet.dk

PERSONALEFORENINGEN

På Provstegaardshjemmet er vi stolte af at have en aktiv og velfungerende personaleforening der gennem sine tiltag og arrangementer er med til at skabe fundamentet for et godt forhold kolleger imellem.

Alle ansatte kan benytte sig af personaleforeningen og deltage i de arrangementer der planlægges, ligesom der ofte er mulighed for at ægtefæller / familie kan deltage, hvilket igen er med til at øge fællesskabet.

Personaleforeningen arrangerer blandt andet:

Teaterture

Fester

Deltagelse i koncerter

Virksomhedsbesøg efter medlemmernes ønsker

Som ansat på Provstegaardshjemmet kan vi derfor kun opfordre til at deltage aktivt i en aktiv forenings arbejde for at sikre personaleforeningens fortsatte succes.
 
Provstegaardshjemmet er et friplejehjem som i dag har plads til 72 plejehjemsbeboere og er en selvejende institution under Menighedsplejen ved Diakonisser i Odense.
 

Uopfordrede ansøgninger:

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os, hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent.
Send ansøgningen til:
  Kontakt    
  PROVSTEGAARDSHJEMMET
Elmelundsvej 8
DK-5200 Odense V

Telefon: 63 16 94 65

E-mail: info@provstegaardshjemmet.dk

Forstander: 
Rikke Folmer Mouritzen 

 

 www.psykoterapeut-odense.dk