/ Lidt om os selv

Lidt om os selv

Provstegaardshjemmet er et friplejehjem og er en selvejende institution under Menighedsplejen ved Diakonisser i Odense.

Første del blev bygget i 1974, og endnu en fløj kom til fire år senere. Alt er bygget i ét plan, så det også for kørestolsbrugere og gangbesværede er nemt at komme omkring, Hver bolig har sin egen lille terrasse.

Igennem alle årene er der løbende foretaget renoveringer og fornyelser for at sikre, at Provstegaardshjemmet levede fuld op til kravene til et moderne plejecenter, og vi har i 2010 netop afsluttet et større ombygningsprojekt, der har fremtidssikret Provstegaardshjemmet som et godt sted at bo og som en moderne arbejdsplads, og vi er som en institution i tiden inde i en stadig proces med fornyelse og forandring, for at sikre at vore beboere og vort personale trives under de bedst mulige forhold.

Her vil vi forsøge at give et indtryk af Provstegaardshjemmet, og hvad vi står for. Vi er glade for og stolte af vores arbejdsplads, og vi ved, at dette er med til at sikre, at Provstegaardshjemmet er et rart sted at bo - et rart sted at være ansat og et rart sted at besøge.

Kort sagt: Et velfungerende plejehjem, hvor tryghed, trivsel og gensidig respekt er grundlæggende værdier.

Vi håber, at du kan finde nogle af de informationer, som du søger, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere information.
 
  Kontakt    
  PROVSTEGAARDSHJEMMET
Elmelundsvej 8
DK-5200 Odense V

Telefon: 63 16 94 65

E-mail: info@provstegaardshjemmet.dk

Forstander: 
Rikke Folmer Mouritzen 

 

 www.psykoterapeut-odense.dk